praktische informatie

 2013f-features-asthmas-inner-world-page-1_1024

De TranceFormatie

is een totaalpakket op maat. Afgestemd op jouw doelen, jouw knelpunten en jouw onderbewuste. Kortdurend, intensief en grondig. De snelweg naar verandering, zou je kunnen zeggen. Want dat is wat hypnose ons biedt: een snelle, moeiteloze, grondige manier om de weg vrij te maken naar een vrijer en lichter leven.

Hypnose is een vorm van zachte, naar binnen gerichte aandacht. Binnen in je leeft namelijk een wereld van beelden, kleuren, symbolen die allemaal een functie hebben of iets voor je betekenen. Wanneer je onder hypnose gaat in therapie brengen we je kritische, rationele kant in slaap en werken we met je binnenwereld.

 

De TranceFormatie is een unieke kans jezelf de ontdoen van ballast en je innerlijke hulpbronnen aan te spreken. Niet eerder bestond deze kans en jij bent de eerste die het hoort!

Wat houdt het precies in:

  • We werken 3 keer met elkaar. Sessies duren 5 kwartier en vinden plaats in de INPraktijk in Utrecht.
  • Je ontvangt je ‘huiswerk’ thuis, in luistervorm, in MP3. Dit zijn professionele hypnoses, op maat gemaakt, gericht op de door jou gestelde doelen.
  • Je ontvangt gratis de HypnoseDownload ‘Het pad naar binnen’.
  • Je treedt binnen in je binnenwereld en verrast jezelf door alle mogelijkheden binnenin jou te leren kennen!

 

Kosten

3 sessies hypnotherapie op maat a € 125 € 375 incl. BTW
3 thuishypnoses op MP3 a € 45 € 135 incl. BTW
normale prijs € 510 incl. BTW

Maar: let op!

Geef je je op voor 31 december 2015 dan maak je gebruik van de KerstActie en krijg je de thuishypnoses helemaal gratis en voor niets!

Jouw investering in je eigen geluk ziet er dan als volgt uit:

 

3 sessies hypnotherapie op maat a € 125 € 375 incl. BTW
3 thuishypnoses op MP3 a € 45
KerstActie € 375 incl. BTW

Maar: let op, want het kan nog mooier!

De INPraktijk is een gecertificeerd en erkend instituut en ook voor 2016 zijn de contracten met de grote zorgverzekeraars weer dik in orde.

Ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je (een deel) van de behandeling door je zorgverzekeraar vergoed. Dit betekent dat je slechts op de 3 sessies een eigen bijdrage betaald (de thuishypnoses krijg je van mij als bedankje voor je zelfzorg van goed verzekerd zijn).

Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar behandeling van de INPraktijk vergoed, kijk dan gauw in dit overzicht. En staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? Stap dan over! Nu kan het nog!

zorggids

 

 

 

Wil je meer informatie over de TranceFormatie of wil je gebruik maken van de kortingsactie of de vergoedingsmogelijkheden? Laat dan hier je gegevens achter.

Tijdens de jaarwisseling, op 31 december om 00.00u, eindigt de kortingsactie.

 

Advertenties