Hypnose downloads

Binnen de INPraktijk worden dagelijks tal van hypnoses ontwikkeld. Deze worden gebruikt – en ontwikkeld – in de therapiesessies in de praktijk en waren daarmee enkel toegankelijk tijdens een therapie traject maar… daar komt nu verandering in!

Hypnose is een krachtig middel snel tot rust en ontspanning te komen. Terwijl je luistert wordt je langs verschillende paden in je onbewuste geleid om zo tot die plekken te komen waar rust is, waar jij bent, los van tijd en plaats en situatie. Los van belemmerende gevoelens of gedachten. Los van moeten, oordeel, plicht of haast.

De tijd waarin wij leven vraagt ons snel te handelen, te beslissen. We ontwikkelen delen in onszelf waarmee we deze snelheid aankunnen en dat leren we steeds beter. Maar hiermee gaat ook iets verloren. Rust en ontspanning worden een schaars goed en we vergeten de weg in ons die daar naartoe leidt.

Hoe zou het zijn om die weg in jezelf bewust terug te gaan vinden? Jezelf toe te staan terug te gaan naar die plek in jou waar niets hoeft, je lijf zich helemaal kan ontspannen, je gedachten stoppen en je je oplaadt voor alles wat daarna weer komen gaat? Zodat je met een uitgeruste geest en een ontspannen lichaam de uitdagingen van je leven weer tegemoet kunt treden, bewegend vanuit wat jij werkelijk wilt en niet enkel reagerend op wat de elkaar opvolgende situaties van je vragen?  Dat klinkt niet zo verkeerd, nietwaar?

En het is mogelijk! Vanaf vandaag biedt de INPraktijk deskundige hypnotische begeleiding thuis, in jouw vertrouwde omgeving, op een door jou gekozen moment.

Je ontvangt je thuishypnose in je mailbox, in MP3 formaat. Zet deze op je telefoon, je muziekspeler of op cd zodat je op ieder gewenst ogenblik kunt kiezen voor een diepe ontspanning of therapeutische begeleiding in dat thema waar jij op dit moment de rust niet zo gemakkelijk vindt.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe ervaring maar twijfel je over je aanschaf? Maak dan gebruik van de unieke welkomstactie. De INPraktijk brengt 5 keer per jaar een nieuwsbrief uit. Hierin vind je nieuwe downloads, interessante artikelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en psychotherapie. Wanneer je je nu inschrijft dit direct in je mail te ontvangen, dan ontvang je je eerste thuishypnose voor niets!

Meld je nu aan!

Of klik direct door naar de downloads en kies wat je nodig hebt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s