de TranceFormatie

2013f-features-asthmas-inner-world-page-1_1024

De INPraktijk wil bijdragen aan een lichter en vrijer leven voor iedereen die klaar is deze stap te maken. En nu, nu het confronterende jaar 2015 eindigt en 2016 ons energetisch de kans geeft op te ruimen, nu is het moment.

Meld je aan voor De TranceFormatie

2015 Eindigt. We sluiten dit jaar af. Het was een uitdagend jaar. Voor velen. Voor onze samenleving. Voor de wereld. Een jaar dat blootlegde en waarin de boel flink verschoof. Een jaar dat ons flink in beweging en verwarring of ons juist tot stilstand bracht om ons te laten zien wat er allemaal kan en mag veranderen.

Pluk jij in 2016 jaar de vruchten van 2015? Geef jezelf dan de kans alles waar je mee geconfronteerd werd in 2015 te transformeren naar een lichtere manier van leven in 2016 en schrijf je in voor De TranceFormatie.

 

 De TranceFormatie is:

 

  • Kortdurend

  • Intensief

  • Grondig

  • een minimale investering, een maximaal resultaat

Wellicht heb je gezien dat je dingen anders wilt doen, wellicht heb je ervaren dat je dingen los wilt laten en andere keuzes wilt maken. Besluit je meer en meer vanuit jouw kracht te bewegen en je leven vorm te geven naar jouw geluk. Misschien besloot je dit al eerder en heb je gemerkt: een besluit alleen is niet genoeg. Om de koers van je leven te veranderen is er een verschuiving binnenin jou nodig.

Weten waar je naartoe wilt is een prima startpunt. Werkelijk innerlijk transformeren zodat je niet belemmert wordt op deze nieuwe koers is de vervolgstap. Het zijn immers de oude patronen en mechanismen die ervoor zorgen dat, ook al wil je anders, je ongemerkt weer hetzelfde pad bewandeld.

De TranceFormatie is een kortdurend intensief proces dat in januari start. Een individueel proces waarin je kennismaakt met de kracht van het werken met trance en de oneindige mogelijkheden van jouw onderbewuste. Dat, gevoed door de collectieve universele stroom van vernieuwing en verschuiving, staat te popelen samen met jou te ontwikkelen en te groeien. Naar licht, warmte, ruimte , vrijheid en verbinding. Zodat jij meer en meer gebruik gaat maken van het onuitputtelijke potentieel dat je in jezelf draagt.

 

Voel je het tintelen, daar binnenin jou? Hoor je de knispering van vernieuwing? Of ben je er simpelweg enorm aan toe? Wacht dan niet langer, maar pak deze kans.

 

De TranceFormatie is maatwerk, het is jouw TranceFormatie.

  • Je werkt  3 keer intensief met mij en alle mogelijkheden die het werken met trance en hypnose je biedt.
  • Ik voorzie je van alles dat je nodig hebt thuis je pad verder te gaan.
  • Jij stelt je doelen, we onderzoeken dat wat in jou klaar is voor verandering en bewegen daar naartoe.

Wie eerder met de kracht van trance werkte weet welke veranderingen moeiteloos vorm kunnen krijgen áls we de weg naar binnen, naar ons onbewuste weten te gaan. Daar staat alles al klaar. Daar vraagt het zich waar jij blijft.

 

Het is tijd antwoord te geven aan je zelf.
Waar wacht je op? Op nog zo’n jaar?

 

De financiële investering is minimaal want dit product is bewust zo ontwikkeld dat ik zoveel mogelijk mensen in beweging kan brengen in januari. ’t Vraagt wel de bereidheid thuis je proces te blijven gaan. Ik voorzie in alles dat je daarin nodig hebt, jij doet het werk.

Ben je benieuwd? Ben je er klaar voor?

naar de TranceFormatie

button3

 

PS. Wanneer je snel bent, wacht er een flinke decemberkorting óf misschien kom jij wel in aanmerking voor een volledige vergoeding!

Advertenties