De Sneeuwmaan. Geef je verlangen vorm.

snowmoon 3

Werk met de kracht van je onbewuste tijdens en na de Sneeuwmaan

Vannacht, in de nacht van 22 op 23 februari 2016 staat de volle maan van februari aan onze hemel. De sneeuwmaan wordt deze maan genoemd omdat door de tijden heen de meeste sneeuw in februari viel. Deze maan is het begin van een krachtige energie die je in staat stelt je doelen, wensen en verlangens in de wereld te brengen

Want onder deze sneeuw, zo vlak voor de intrede van de lente, ontkiemen de zaden die we plantten eerder in het jaar. Sneeuwklokjes en krokusjes werken hun weg doorheen die – symbolische – laatste sneeuw. We zien het nog niet, maar het is aan het gebeuren.

En zo is deze tijd een prachtige tijd om ook de zaadjes van jouw wensen en verlangens te helpen ontkiemen. De kracht van de volle maan helpt je hierbij!
Dus ga maar even bij jezelf na. Welk verlangen, welk plan, welke doelen die je stelde wachten daar, onder de oppervlakte van je bewuste geest, om tot uiting te komen? Wat popelt daar in de aarde van je onbewuste om vorm te krijgen en naar te oppervlakte te komen?

Soms worden deze doelen, deze verlangens in die voedzame grond van dat onbewuste belemmerd. Wil je zo graag maar lukt het niet gemakkelijk. Zit er iets in de weg.
Je begrijpt: Juist in deze tijd, de tijd waarin – zo onder het sneeuwoppervlak, onzichtbaar voor het oog – van alles tintelt en bruist van leven zou het je fantastisch kunnen helpen je onbewuste belemmeringen uit de weg te werken.
Kun je daar wat hulp bij gebruiken?

Spreekt het je aan om juist ónder de oppervlakte je onbewuste beweegredenen te bekijken, juist nu? Nu kun jij sturen en kiezen wat vanuit dat onbewuste in je bewuste leven vorm mag krijgen. Ik breng je daar graag naar toe.

Wanneer je je aanmeldt bij de INPraktijk ben je verzekerd van deskundige begeleiding in dit proces. Ik ken de bewegingen en de taal van het onbewuste, ik heb vele paden gelopen in de 10 jaar die ik werkte met mensen en hun onbewuste, en heel graag begeleid ik je op jouw weg zodat jij jezelf neer kunt zetten in 2016 precies zoals jij wilt.

Neem je de stap te starten bij de INPraktijk dan kies je voor de grondig, kortdurend proces waarin jij je doelen stelt en ik je onbewust in staat stel deze te bereiken. De INpraktijk is geaccrediteerd en wordt erkend en vergoed door de zorgverzekeraar.

Er staat je dus niets in de weg dit ontwikkelingsproces te starten. Tenminste… wanneer jij jezelf niet langer in de weg staat… Hoor je die ‘ja’, daar diep binnen in jou? Je bereikt mij via info@inpraktijk.com of bekijk http://www.inpraktijk.com voor meer informatie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s